zaterdag 30 april 2011

5e (één-na-laatste) Chemo

Hallo allemaal,

Gisteren waren we weer bijtijds in het AVL. Direct om 8:15 bloedprikken en een uur later een gesprek met de internist. Die kon de bloedwaarden alleen nog niet teruglezen in de computer, omdat er een algehele computerstoring was in het AVL. We hadden wederom een andere internist, omdat onze vaste internist met vakantie was (moet ook gebeuren).
Op de momenten dat we niet perse binnen hoefden te zijn, wilde Grace graag buiten staan. Inmiddels kan ze de geur van het AVL niet zo best meer verdragen. Ze wordt er misselijk van.
Om 9:45 zijn we naar de afdeling Dagbehandeling gelopen voor de Chemo. Daar zaten ze nog te wachten op een bloeduitslag op papier, omdat de computers het nog steeds niet deden. Deze storing zou nog wel de hele dag gaan duren en dus hadden we geluk dat we die dag vroeg aan de beurt waren (ze zouden flink gaan uitlopen).
Toen uiteindelijk de uitslag van het bloed er was, kon worden aangevangen met het toedienen van de chemo. Tijdens het toedienen werd Grace al misselijk en moest ze ook overgeven. Toen Grace beide stoffen toegediend had gekregen is ze snel weer naar buiten gegaan, alwaar ik haar later heb opgepikt met de auto.

Vandaag is het Koninginnedag en Grace had dolgraag even naar het centrum van Amstelveen gegaan om langs de kraampjes te lopen, maar dat zat er dus niet in. Wel heb ik Yuna met een volle portemonnee met centjes naar opa en oma gebracht, zodat zij nog wat van het Oranjefeest mee zou krijgen. Ik ben benieuwd wat ze mee naar huis gaat nemen.

Groetjes en een fijne Koninginnedag gewenst,
Jan-Paul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten